1. Ana Sayfa
  2. Nasıl Yapılır
  3. Snapchat Hesabı Nasıl Silinir Veya Dondurulur – 2020

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir Veya Dondurulur – 2020

Snapchat hesap silme veya dondurma...;

images

Snapchat, bildiğimiz üzere dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip popüler bir sosyal medya uygulamasıdır. Kullanıcılar bu uygulama ile sohbet edebilir, fotoğraf ve video çekip çeşitli efektler veya filtreler ile paylaşım yapabilirler.

Bu uygulamada kullanıcılar açmış oldukları hesaplarını silmek veya dondurma istedikleri için nasıl bir yol izleyeceklerini anlatıyoruz. Bu işlem sırasında bazı kişiler hesaplarını dondurmak isterken yanlışlıkla silebilirsiniz.

Bu işlemlerin tümünü Snapchat’in resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirildiğini unutmadan belirtelim.

Snapchat hesabı esasında tek bir işlem ile devre dışı ( dondurma ) bırakılıyor ya da siliniyor. Devre dışı bırakma süreniz dolduktan sonra; silme işleminizi geri almadığınız takdirde ise; hesabınız kalıcı bir şekilde siliniyor.

Önerilen Yazı
WhatsApp Koyu Mod Beta Olarak İndirme Linki Geldi

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir ?

  • Aşagıya linkini koyduğum adresten Snapchat resmi sitesinde yer alan hesap silme sayfasına giriş yapın.
  • Kullanıcı adınızı ve şifre girdikten hemen sonra, ”hesaba giriş yap” butonuna tıklayın.
  • Açılan ekranda çıkan alanlara yeniden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  • Kayıt yaparken Snapchat hesabınıza girdiğiniz telefon numaranıza gelen kodu ekranda yer alan alana girin.
  • Çıkan ekrandan hesap silme seçeneğini seçin.
  • İşleminiz tamamlandıktan hemen sonra; açık pencereleri kapatın. Hesap silme işlemi bu kadar…

Yukarıdan sizlere sıraladığımız listedeki adımları takip ederek; Snapchat hesabınızı silebilir ya da dondurabilirsiniz. Fakat bu işlemleri gerçekleştirme esnasında dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise de; Bu yapılan işlem aynı zamanda hesabınızın dondurulmasını sağlıyor. Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hesabınız 30 gün boyunca kapalı bir durumda kalacaktır.

Tabi ki de dondurulma işleminden sonra süre boyunca hesabınızı kimse göremeyecek. Eğer hesabınızın silinmesini istemiyorsanız verilen süre içerisinde kullanıcı adı ve şifre ile bilgileriniz ile giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Snapchat Hesap Silme Linki
Yorum Yap

Yorum Yap